Objednávky ze dnů od 2.5 do 5.5. budou z technických důvodu zpracovány se zpožděním. Děkujeme za pochopení

Temperovací stroj na čokoládu - ušlechtilá ocel - 1200 W - 8 l - Royal Catering

Kód: EM-10012530-ME
58 013 Kč 47 945 Kč bez DPH
Skladem v distribučním centru
objem – kapacita až 8 l čokolády
variabilita – teplotní rozsah do 110 °C ideální pro různé druhy čokolády
automatický provoz – mícháním zajišťuje optimální konzistenci čokolády
přehled – dobře viditelné parametry díky velké ovládací ploše
snadná údržba – konstrukce z ušlechtilé oceli je odolná proti korozi a snadno se čistí

SSL certifikát: Všechny transakce jsou zabezpečené a šifrované.
100% bezpečná platba. Platební metody se v jednotlivých zemích liší.

Vrácení zboží:Zboží je možné vrátit v původním stavu do 30 dnů od jeho obdržení.
Záruka:Na nové produkty těchto značek poskytujeme dvouletou záruku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Křupavá, lesklá a rozplývající se na jazyku - taková by měla být čokoláda. S temperovacím strojem na čokoládu od společnosti Royal Catering můžete dokonale připravit hmotu pro lahodné čokoládové výtvory. Čokoláda rozpuštěná v tomto přístroji bude po ztuhnutí krásně lesklá a získá perfektní konzistenci pro konzumaci. Snadno použitelný ohřívač čokolády by neměl chybět v žádné čokoládovně nebo cukrárně.
Díky jednoduchému designu zajišťuje temperovací stroj s regulací teploty příjemnou práci. Pomocí velkého ovládacího panelu lze zvolit požadovanou rychlost míchání a teplotu. S teplotou až 110 °C můžete v přístroji rozpouštět a temperovat všechny druhy čokolády. Díky neustálému míchání si hmota zachovává svou hladkost a rovnoměrnou teplotu. Přes výlevku můžete sladkou hmotou snadno plnit formy na čokoládu a pralinky.
Díky svým kompaktním rozměrům se přístroj na rozpouštění čokolády vejde na jakoukoli pracovní plochu. Pogumované nožičky drží stroj spolehlivě na místě a chrání pult před poškrábáním.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: