Svařovací elektroda na nerezové oceli - E316L-17 - rutil-kyselý obal - 3,25 x 350 mm - 5 kg

Kód: EM-10021449-ME
1 721 Kč 1 422 Kč bez DPH
Skladem v distribučním centru
optimální využití – obalované elektrody pro nerezové oceli typu AISI 316 a 317 (CrNiMo)
ideální rozměr – elektrody o rozměrech 3,25 x 350 mm v 5kg balení
flexibilita – pro stejnosměrný proud (DC+) nebo střídavý proud (AC)
efektivita – svary v radiografické kvalitě odolávají korozi a důlkové korozi
variabilita – využívá se v papírenském, textilním, lakýrnickém a chemickém průmyslu

SSL certifikát: Všechny transakce jsou zabezpečené a šifrované.
100% bezpečná platba. Platební metody se v jednotlivých zemích liší.

Vrácení zboží:Zboží je možné vrátit v původním stavu do 30 dnů od jeho obdržení.
Záruka:Na nové produkty těchto značek poskytujeme dvouletou záruku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Svařovací elektroda pro nerezové oceli Svařovací elektrody společnosti Stamos Welding Group jsou pro vás tím nejlepším řešením, pokud chcete svařovat nerezové oceli. Austenitické tyčové, v jádře legované elektrody s řízeným obsahem feritu lze nejlépe použít v chemickém průmyslu a pro aplikace v papírenském, textilním a lakýrnickém průmyslu. Elektrody mají rozměry 3,25 x 350 mm a jsou dodávány v balení po 5 kg. Svařovací elektroda odolná proti korozi s rutil-kyselým obalem Svařovací elektrody se používají na kladném pólu se stejnosměrným proudem (DC+). Možné je i svařování střídavým proudem (AC). Elektrody s rutil-kyselým obalem se skládají z austenitické slitiny CrNiMo. Použít je lze pro oceli CrNiMo typu AISI 316 a 317. Sváry v radiografické kvalitě jsou vysoce odolné proti korozi a důlkové korozi.

Doplňkové parametry

Kategorie: Svařovací elektrody
Materiál: Ušlechtilá ocel
Rozměr elektrody [mm]: 3.25 x 350
AC: Ano
DC+: Ano
Kapacita balení: 5 kg
Rozměry (DxŠxV): 36 x 9.5 x 7 cm
Hmotnost: 5.3 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV): 0 x 0 x 0 cm
Hmotnost zásilky: 0 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: