Plnička klobás - vertikální - 3 l

Kód: EM-10010863-ME
6 378 Kč 5 271 Kč bez DPH
Skladem
Přednosti produktu:
Objem: 3 l
Válec: O 14 cm
Včetně 4 plnicích trubek
2 rychlosti
Ruční klika


Detailní informace

Detailní popis produktu

Praktická vertikální plnička klobás Pomocí kvalitní plničky klobás RCWV-3L značky Royal Catering a čtyřech dodávaných plnicích trubek můžete manuálně vyrábět různé druhy klobás, ať už tenčí či tlustší. Díky tomu je ruční plnička klobáso objemu 3 l užitečným pomocníkem v restauracích, řeznictvích, jídelnách i domácích kuchyních. Plnička klobás z řeznických potřeb značky Royal Catering Plnička klobás z hygienické ušlechtilé oceli disponuje převodovkou se dvěma rychlostními stupni. To umožňuje rovnoměrné plnění masovou hmotou ve dvou rychlostech. Klika, která ke konstrukci dobře přiléhá, zajišťuje optimální přenos síly a větší stabilitu, než je tomu u srovnatelných produktů s vyčnívající klikou. Silikonové těsnění zabraňuje úniku plnicí směsi z válce. Pro plnění válce o průměru 14 cm masovou hmotou jej stačí pouze odjistit a vyjmout. Nádobu lze plnit ručně nebo přímo z mlýnku na maso. Plnička klobás je kompletně vyrobena z potravinářské, trvanlivé ušlechtilé oceli, díky čemuž lze válce i jednotlivé části snadno čistit. V závislosti na náplni a tloušťce klobás si vyberte a připojte vhodnou plnicí trubku o délce 18 cm – k dispozici máte průměr 16, 22, 32 nebo 38 mm. Díky praktické přesuvné matici lze plnicí trubice rychle vyměnit a připojit je ke dnu 19,5 cm vysokého válce. Vertikální konstrukce plničky je neuvěřitelně praktická a na pracovní ploše nezabírá příliš mnoho místa.

Doplňkové parametry

Kategorie: Plničky klobás a jitrnic
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 11 kg
Materiál: Ušlechtilá ocel
Průměr válce [mm]: 140
Nožní pedál: Ne
Regulace rychlosti: Ano
Plnicí trubky: 4 Pc
Výška válce: 195 mm
Objem válce: 3 l
Rozměry (DxŠxV): 31 x 31 x 51 cm
Hmotnost: 10.35 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV): 57 x 36 x 36.5 cm
Hmotnost zásilky: 11.35 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: