Plnička klobás - vertikální - 10 l

Kód: EM-10010866-ME
7 850 Kč 6 488 Kč bez DPH
Skladem v distribučním centru
Přednosti produktu:
Objem: 10 l
Válec: O 21,5 cm
4 plnicí trubky
2 rychlosti
Ruční klika


Detailní informace

Detailní popis produktu

Praktická vertikální plnička klobás Pomocí kvalitní plničky klobás RCWV-10L značky Royal Catering a čtyřech dodávaných plnicích trubek můžete manuálně vyrábět různé druhy klobás, ať už tenčí či tlustší. Díky tomu je ruční plnička klobás o objemu 10 l užitečným pomocníkem v restauracích, řeznictvích, jídelnách i domácích kuchyních. Plnička klobás z řeznických potřeb značky Royal Catering Plnička klobás z hygienické ušlechtilé oceli disponuje převodovkou se dvěma rychlostními stupni. To umožňuje rovnoměrné plnění klobás masovou hmotou ve dvou rychlostech. Klika, která ke konstrukci dobře přiléhá, zajišťuje optimální přenos síly a větší stabilitu, než je tomu u srovnatelných produktů s vyčnívající klikou. Silikonové těsnění zabraňuje úniku plnicí směsi z válce. Pro plnění válce o průměru 21,5 cm masovou hmotou jej stačí pouze odjistit a vyjmout. Nádobu lze plnit ručně nebo přímo z mlýnku na maso. Plnička klobás je kompletně vyrobena z potravinářské, trvanlivé ušlechtilé oceli, díky čemuž lze válce i jednotlivé části snadno čistit. V závislosti na náplni a tloušťce klobás si vyberte a připojte vhodnou plnicí trubku o délce 18 cm – k dispozici máte průměr 16, 22, 32 nebo 38 mm. Díky praktické přesuvné matici lze plnicí trubice rychle vyměnit a připojit je ke dnu 27 cm vysokého válce.Vertikální konstrukce plničky je neuvěřitelně praktická a na pracovní ploše nezabírá příliš mnoho místa.

Doplňkové parametry

Kategorie: Plničky klobás a jitrnic
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 21 kg
Materiál: Ušlechtilá ocel
Průměr válce [mm]: 215
Nožní pedál: Ne
Regulace rychlosti: Ano
Plnicí trubky: 4 Pc
Výška válce: 270 mm
Objem válce: 10 l
Rozměry (DxŠxV): 31 x 41 x 65 cm
Hmotnost: 18.8 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV): 76 x 49 x 39 cm
Hmotnost zásilky: 21.85 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: