Krouhač zeleniny-230 mm

Kód: EM-10010378-ME
4 510 Kč 3 727 Kč bez DPH
Skladem v distribučním centru
Přednosti produktu:
Rozměry: 34 x 33 x 33,5 cm
Síla řezu 0 - 12 mm
Na potraviny do 10 cm
Na pracovní desku
Hliník, ušlechtilá ocel


Detailní informace

Detailní popis produktu

Pokud chcete ve Vaší restauraci, bistru, nebo ve Vámi připrovaném cateringu nabízet čerstvé saláty a zeleninu plnou vitamínů, pak použijte náš krouhač na zeleninu RCGS 155 M od Royal Catering , abyste tak mohli nekomplikovaně a rychle nakrájet zeleninu a servírovat ji čerstvou. Krouhač zeleniny je na pracovní ploše postaven v okamžiku pevně přišroubovaným držákem a k řezání nepotřebuje proud, neboť se ovládá praktickou ruční klikou na řezacím disku. Tak můžete nezávisle na pracovních podmínkách kdykoliv připravovat zeleninu, ať již v kuchyni, nebo ve stánku, venku, nebo v cateringovývh prostorách. Tloušťka řezu může být nastavena v rozmezí od 0 do 12 mm, takže se různé druhy zeleniny mohou řezat v příjemnné tloušťce. Tenké plátky okurky či silnější plátky papriky jsou vyrobeny rychle a i u tvrdší zeleniny jako je mrkev, kedluben apod. se plátky vytvářejí bez problémů. Zelenina se položí na zadní stranu do polokulatého plnicího trychtýře a je posouvána lisem na zeleninu proti čepeli. Na závěr jednoduše otočíte s ruční klikou a vpředu vyjde čerstvě nakrájená zelenina. Plnicí trychtýř má kryt, který zabraňuje vypadnutí zeleniny při otočení. Krouhač zeleniny je velmi lehký a snadno se přenáší. Jeho provedení je z hliníku a čepel z ušlechtilé oceli. Na transport nebo čištění může být tento kuchyňský pomocník jednoduše odmontovaný od držáku na pracovní desce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kráječe a krouhače ovoce a zeleniny
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 4 kg
Barva: Stříbrná
Velikost násypky [mm]: 100
Průměr řezného kotouče: 230 mm
Tloušťka řezu: 12 mm
Rozměry (DxŠxV): 28 x 45 x 42 cm
Hmotnost: 4 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV): 35 x 34 x 34 cm
Hmotnost zásilky: 4.7 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: