Objednávky ze dnů od 2.5 do 5.5. budou z technických důvodu zpracovány se zpožděním. Děkujeme za pochopení

Indukční hrnec - 33 l - Royal Catering

Kód: EM-10012196-ME
2 935 Kč 2 426 Kč bez DPH
Skladem v distribučním centru
Pro indukční, plynové a elektrické sporáky
Hrnec a víko z ušlechtilé oceli
Objem: 33 l
Trojité dno (5 mm)
Nákladově a časově efektivní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Profesionální indukční hrnec s extra silnou základnou Indukční hrnec RC-SSP33 s extra velkou kapacitou 33 l a tepelnou izolací je vysoce kvalitní kuchyňské náčiní. Hrnec je vhodný pro elektrické a plynové sporáky, stejně jako sklokeramické desky, halogenové desky a indukční varné desky. Ať už pro profesionální použití v gastronomii, restauracích, barech, jídelnách nebo pro hobby kuchaře doma: Royal Catering vám přináší prvotřídní hrnce a kuchyňské náčiní – vše, co potřebujete pro vybavení svého gastronomického provozu. Hrnec z ušlechtilé oceli pro rychlejší vaření a nižší náklady na energii Tento indukční hrnec s výškou {{height_878_temp}} cm a vnitřním průměrem 600 mm nabízí možnost přípravy jídel ve velkém množství a lze jej používat jak stacionárním, tak mobilním způsobem. Hrnec na indukci je vhodný zejména pro venkovní akce, kde se vaří velké množství pokrmů. Kompatibilní víko udrží vaše jídlo teplé, čerstvé a chutné. Hrnec na indukci z ušlechtilé oceli byl vyroben tak, aby optimálně absorboval teplo. Třívrstvá základna o tloušťce 5 mm zajišťuje rovnoměrné rozložení a akumulaci tepla. Díky tomu zůstanou vaše jídla déle teplá a výrazně se zkrátí doba vaření a spotřeba energie. Vysoce kvalitní ušlechtilá ocel zaujme nejen vynikajícím zpracováním a odolností, ale také září svým elegantním designem. Materiál se velmi snadno čistí, neabsorbuje žádné pachy a je obzvláště hygienický. Hrnec na indukci a víko lze čistit běžnými čisticími prostředky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hrnce na vaření
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: