RC Chladicí nástavba 8 x 1/4 GN

Kód: EM-1462-ME
25 100 Kč 20 743,80 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
10.10.2022
Stolní chladící, výdejní a výstavní vitrína RC 180/33 byla navržena a vyvinuta pro profesionální použití. Stolní chladící vitrína umožňuje chlazení jídla, dezertů, salátů a dalších potravin. V chladící vitríně je možné díky plně automatického systému udržovat vše čerstvé a svěží...

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Spotřeba energie: 2.2 kWh
  • Pro chlazení v 8 gastro nádobách GN 1/4
  • Provozní teplota okolí: 10 ° C - 32° C
  • skladování potravin při nízkých teplotách 0 - 10 ° C
  • umožňuje zelenině, salátům i chlazeným pokrmům uchovat svěžest a čerstvost
Stolní chladící vitrína - nástavba pizza kebab RC180/33, byla navržena a vyvinuta pro profesionální použití. Stolní chladící vitrína umožňuje chlazení jídla, dezertů, nápojů a dalších potravin. Chladící vitrínu je možné díky plně automatického systému udržovat v teplotě od 0°C do 10°C. Vitrína je vybavena skleněným krytem, který chrání a udržuje obsah nádob během prodeje v čerstvém stavu a navíc je i esteticky a hygienicky vystaven pro prodej.
Výhodou stolní chladící vitríny je nízká spotřeba energie. Vitrína disponuje automatickou funkci rozmražování, aktuální stav je vždy vidět na zařízení pomoci LED displeje. Chladící vitrína pojme 8 gastronádob GN 1/4 (GN není součásti balení). Stolní chladící vitrína je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli.

Tím, že chladící nástavba- i její skleněný kryt umožňuje zelenině, salátům i chlazeným pokrmům uchovat svěžest a čerstvost a taky esteticky vypadat, je chladící nástavba ideální i pro samoobslužné gastro provozy, ale i 
restaurace, fast foody, pizzerie, bistra i salátové bufety, hotely i náročnější cateringový provoz a mnoho dalších.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Chladicí vitríny
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 46 kg
Rozměry: 180 x 34 x 46
Výkon: 170 W
Napájení: 230 V / 50 Hz
Objem: 56 l

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: