Papírové lístky na prokládání hamburgerů - 100 mm

Kód: EM-1610-ME
976 Kč 806,61 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
22.8.2022
Papíry oboustranně potažené silikonem slouží k prokládání potravin. Balení je po 500 kusech. Při profesionálním zpracování masa a výrobě polotovarů burgerů a karbanátků slouží k separaci jednotlivých kusů, zamezují slepení masa i plátků sýra.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Papíry na prokládání byly speciálně navrženy pro profesionální použití pro vlastní výrobu hamburgerů a karbanátků. Používají se především pro tvarovací stroje RC na burgery a karbanátky jako separační prostředek mezi strojem a hamburgery či karbanátky.

Zjednodušuje se hygienické odebrání a uchování připravených polotovarů burgerů  a karbanátků, zabraňuje se jejich slepení. Také plátky masa a sýru se proložením papírovými disky už nikdy neslepí.

Vysoce kvalitní papír je na obou stranách potažený silikonem  a má průměr 100 mm. 

Vlastnosti:

  • Papír na prokládání karbanátků
  • Po obou stranách potažený silikonem a bezpečný pro potraviny
  • Zabraňuje slepení potravin
  • Vhodný do tvarovacích strojů na hamburgery RC-100 mm - objed.kód EM-1222-ME
  • Ideální na přípravu a uchování karbanátků, salámů a sýra
  • Průměr 100 mm
  • 500 ks v balení

Papírové disky se silikonovým potahem jsou určené pro Tvarovací stroj na hamburgery o průměru 100 mm, ale i jiné tvarovací stroje stejného průměru.

Doplňkové parametry

Kategorie: Příslušenství k výrobě hamburgerů
Záruka: 24 měsíců
Materiál: papír potažený silikonem
Hmotnost: 0,3
Přepravní hmotnost: 0,8 kg
Přepravní rozměry: 22,00 x 17,00 x 6,00 cm
Rozměry ( d x š x v ):: 10,00 x 10,00 x 2,50 cm
Průměr: 10
Počet kusů v balení: 500

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení