Náhradní nůž pro nářezový stroj - 220 mm

Kód: EM-10010270-ME
2 010 Kč 1 661 Kč bez DPH
Skladem
Přednosti produktu:
Materiál: teflon
Vnější průměr kotouče: 220 mm





Detailní informace

Detailní popis produktu

Náhradní nůž pro nářezový stroj - 220 mm Gastronomická příslušenství značky Royal Catering jsou vyrobena s vysokou přesností, při výrobě se dává pozor i nejmenší prvky. S takovou přesností byl také vyroben teflonový nůž, který je určen pro elektrický kráječ na maso RCAM 220PRO (stejné značky). Použitý materiál zajišťuje rychlé a rovné krájení sýru či uzeniny. Teflonový potah nožů pro kráječe je ideální pro kontakt s produkty jako sýr, např. gouda či máslový. Hladké hrany snadno přechází přes produkt bez ohledu na jeho měkkost. Teflon chrání kotouč, díky čemuž zůstává déle ostrý. Nůž značky Royal Catering můžete také použít na krájení šunky a jiných uzenin. Průměr kotouče je 220 mm. Nabízený model je kompatibilní s elektrickým kráječem na uzeniny RCAM 220PRO také od Royal Catering. Díky standardnímu průměru může být teflonový nůž používán i pro kráječe jiných značek. Výměnný teflonový nůž je vybaven otvory na 3 šrouby. Jeho montáž a demontáž jsou velmi jednoduché a rychlé. Šrouby odšroubujte standardním nástrojem (imbusovým klíčem). Díky tomuto řešení můžete kotouče pro kráječe vyměnit, demontovat nebo i umýt např. pod tekoucí vodou. Teflonový nůž pro kráječe je univerzální gastronomický výrobek, který zajišťuje přesné krájení sýru či masa. Díky teflonovému potahu je nůž odolný a ostré hrany umožňují získat rovné, hladké plátky. Výměnný kotouč je ideální pro kráječ na uzeniny RCAM 220PRO – lze jej také používat s elektrickými kráječi jiných značek. Díky široké oblasti použití může být nabízený model nože používán ve velkých a malých gastroprovozech, cateringových firmách a v obchodu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nářezáky na uzeniny
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 1 kg
Rozměry [mm]: 220
Rozměry (DxŠxV): 22 x 22 x 1.5 cm
Hmotnost: 0.7 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV): 35.5 x 35.2 x 2.5 cm
Hmotnost zásilky: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: