Krájecí kotouč do krouhače na zeleninu a sýry - 205 mm - tloušťka řezu 2 mm - ušlechtilá ocel

Kód: EM-10011412-ME
3 346 Kč –6 %
Krájecí kotouč do krouhače na zeleninu a sýry - 205 mm - tloušťka řezu 2 mm - ušlechtilá ocel
3 346 Kč –6 % 3 145 Kč 2 599,17 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
1.12.2022
Kvalitně zpracovaný nerezový kotouč pro kráječ ovoce a zeleniny spolehlivě zpracuje nejrůznější potraviny. Je vyroben z korozivzdorné speciální oceli pro čepele.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Krájecí kotouč do krouhače na zeleninu a sýry - 205 mm - tloušťka řezu 2 mm - ušlechtilá ocel

  • univerzální použití – krájecí kotouč pro kráječe zeleniny jako např. RCGS 550 značky Royal Catering
  • dlouhá životnost – korozivzdorná ocel speciálně určená pro čepele
  • přesnost – precizní krájení na 2 mm silné plátky díky třem naostřeným břitům
  • rozmanitost – ideální pro zpracování ovoce a zeleniny
  • snadná údržba – rychlé a snadné čištění

Kotouč pro rychlé krájení ovoce a zeleniny na 2 mm silné plátky
Krájecí kotouč RCRS-6 z gastronomického vybavení výrobce Royal Catering byl navržen speciálně pro použití s elektrickými kráječi na zeleninu. Tento krájecí kotouč je vhodný jak pro soukromé, tak i profesionální použití v gastronomických provozech. Je spolehlivým kuchyňským pomocníkem pro rychlé a rovnoměrné krájení ovoce nebo zeleniny na kousky silné 2 mm.

Doplněk ke kuchyňskému spotřebiči pro vyšší účinnost a dokonalé výsledky
Spolehlivý krájecí disk slouží k přesnému strouhání nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny na plátky. Ostré břity zajišťují velmi přesný řez a úhledně odkrojené plátky.

Kvalitně zpracovaný nerezový kotouč pro kráječ ovoce a zeleniny spolehlivě zpracuje nejrůznější potraviny. Je vyroben z korozivzdorné speciální oceli pro čepele. Odolný materiál umožňuje dlouhodobé používání kotouče, aniž by výrazně ztratil na ostrosti. Tento krájecí disk se také velmi snadno čistí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kráječe a krouhače ovoce a zeleniny
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 0.84 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: