Izotermický gastronádoba GN 1/1 INLAY

Kód: SP-240010019-PS
2 527,69 Kč 2 089 Kč bez DPH
Skladem v distribučním centru
Můžeme doručit do:
10.2.2023

Detailní informace

Detailní popis produktu

Soda Pluss s ohledem na ještě praktičtější přepravu nabízí novou verzi izotermické nádoby GN1/1 s plastovou vložkou (PP). Izotermický kontejner GN1/1 s vložkou je ideální kombinací pro optimální přepravu masa a dalších produktů. Velmi praktickou výhodou je možnost odděleného mytí vložky.

PEEP THERMOISOLATED TANKS

Díky svým vlastnostem, jako jsou vynikající izotermické vlastnosti, velmi nízká hmotnost, hygienický materiál, se dokonale hodí pro přepravu potravin a potravinářských výrobků. Nádoby jsou vyrobeny z pěnového polypropylenu. EPP je materiál, který je díky svým vlastnostem, jako je trvanlivost, odolnost proti poškození, lehkost a životnost, již desítky let používán a nepostradatelný v automobilovém průmyslu. Izotermické přepravky lze díky jejich vynikajícím vlastnostem používat při teplotách od -40 °C do +120 °C a díky minimálním teplotním ztrátám jsou ideální pro přepravu citlivých potravin a potravinářských výrobků. Neabsorbují žádné cizí pachy ani chutě. Jsou odolné vůči organickým kyselinám, a proto splňují všechny platné hygienické normy - i ty, které se týkají dlouhé přepravy (splňují normy HACCP). Nádoby z EPP nabízené společností Soda Pluss lze mýt v myčkách nádobí pro veřejnou správu, horkou vodou nebo opařit párou. V tomto případě je třeba proud vody aplikovat opatrně, aby nedošlo k poškození povrchu nebo částí nádoby. Teplota vody nebo páry nesmí překročit 100 °C. Aby nedošlo k posunutí při přepravě nebo skladování ve skladu, lze kontejnery stohovat na sebe a dokonale je tak přizpůsobit. Výběr izolované nádoby Soda Pluss je správným rozhodnutím, pokud jde o kvalitu za atraktivní cenu.

    Parametry
  • Objem:48,5l
  • Vnější rozměry:60x40x30cm
  • Vnitřní rozměry:54x37x23cm
.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přepravní termo boxy
Záruka: 24 měsíců

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: