Elektrická konvekční 4 úrovňová trouba 2400W

Kód: EM-10010734-ME
19 094 Kč 15 780 Kč bez DPH
Skladem v distribučním centru
Elektrická konvekční 4 úrovňová trouba 2400W je všestranná profesionální konvekční trouba o výkonu 2400W, která je určena pro použití v restauracích, barech, kavárnách, prodejnách rychlého občerstvení. Umožňuje rychlé pečení (např. pizza, pečivo apod.), ohřev jídel je možný až do teploty 300C°.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Elektrická konvekční 4 úrovňová trouba 2400W

Katalogové číslo 10010734
Stav zboží nový
Materiál Nerezová ocel, tvrzené sklo
Výkon 2400 W
Napětí / frekvence 230 V / 50 Hz
Rozsah teplot 0-300 ° C
Časovač 0-120 minut
Počet fanoušků 2
Počet zásobníků 4
Rozměry zásobníku 435 x 315 x 10 mm
Tloušťka zásobníku 1,3 mm
Vzdálenost mezi zásobníky 75 mm
Napájecí kabel 1260 mm
Vnitřní rozměry pece 455 x 360 x 400 mm
Rozměry (DxŠxV) 60 x 59 x 57 cm
Hmotnost 37,15 kg
Přepravní rozměry (DxŠxV) 66 x 65 x 67 cm
Přepravní hmotnost 40,5 kg

 

Tato profesionální elektrická konvekční 4 úrovňová trouba 2400W  umožňuje současné pečení na 4 úrovních. Můžete ji využít pro pečení pizzy, pečiva nebo chleba. Tato trouba je určena všem restauracím, kavárnám, prodejnám rychlého občerstvení. 

Dva ventilátory zajišťují stálou cirkulaci vzduchu, který zajišťuje rovnoměrné pečení. Maximální teplota je 300°C a a hlídá ji automatický termostat. Pomocí vestavěného časovače je možno naprogramovat dobu vaření (v rozpětí 0 -120 min.). Sada obsahuje 4 hliníkové tácy a rukojeť pro pohodlnou manipulaci s nimi.

Konvekční trouba je vyrobena z nerezové oceli. Hladké povrchy se snadno udržují v čistotě a křídlové dveře s pevnou, nevyhřívanou rukojetí mají okno, přes které se můžete podívat do osvětleného vnitřku trouby. Dvojité zasklení z tvrzeného skla brání úniku tepla. Zařízení má protiskluzové nohy a systém, který chrání před přehřátím. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Gastro trouby
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 38 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: