Dávkovač na omáčky - sýrová omáčka k nachos - 4,8 l - 55–80 °C - černý - Royal Catering

Kód: EM-10012884-ME
5 889 Kč 4 867 Kč bez DPH
Skladem v distribučním centru

Detailní informace

Detailní popis produktu

Řekněte sýr! Ohřívač a dávkovač omáček na sýrové a další omáčky Co se obzvlášť hodí k nachos? Samozřejmě lahodná teplá sýrová omáčka! Naberte si omáčku, která se rozplývá v ústech, z dávkovače na omáčky od společnosti Royal Catering. Objemná nádoba pojme 4,8 l v sáčku nebo 3 l v nádobě při max. výšce 10 cm a spolehlivě udrží sýrový dip při správné teplotě. Dopřejte svým hostům chutnou sýrovou omáčku - v kině, stánku rychlého občerstvení, kavárně nebo na hostinách. Dávkovač omáček v novém exkluzivním designu od společnosti expondo Proměňte svůj stánek v lákadlo pro davy! Náš dávkovač na omáčky v moderním designu je skutečným lákadlem a lze jej dokonale kombinovat s naším ohřívačem nachos lupínků a popcornovačem! Tento dávkovač omáček pro potřeby pro gastronomii disponuje výkonem 150 W a rychle ohřeje omáčky všeho druhu na požadovanou teplotu. Spotřebič se přitom zahřeje na teplotu v rozmezí 55-80 °C. Další výhoda: o zásoby je postaráno, protože další porci omáčky lze předehřívat v ohřívací zóně. Ochrana proti přehřátí zajišťuje bezpečnost a zabraňuje poškození. Čerpací systém dávkovače můžete snadno ovládat pomocí intuitivního ovládacího panelu. Zařízení se vyznačuje kvalitním zpracováním a je určeno pro časté používání. Ohřívač a dávkovač sýrové omáčky na nachos je vyroben z ušlechtilé oceli a plechu válcovaného za studena. Proto se spotřebič snadno čistí. Bezpečné ustavení dávkovače zajišťují čtyři gumové nožičky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dávkovače na omáčky a polévky
Záruka: 2 roky
Materiál: Ušlechtilá ocelOcel
Napětí [V]: 230
Výkon [W]: 150
Počet dávkovačů: 1
Ohřevná teplota [°C]: 55–80
Objem: 4.8 l
Tloušťka stěny: 1.2 mm
Rozměry (DxŠxV): 40 x 20 x 70 cm
Hmotnost: 13.9 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV): 76.5 x 47.5 x 28 cm
Hmotnost zásilky: 15.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: